16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Има разлика в класите и в дължината на състава

Росен Барчовски: Има разлика в класите и в дължината на състава

Имаме една слабост, правим много грешки и от тях допускаме много лесни кошове, коментира наставникът на ЦСКА

„Има разлика в класите и в дължината на състава. Комбинацията и от двете, липсват ни по-добри и по-голяма бройка играчи, особено във второто. Опитваме се да го компенсираме, но не стига. Относно играта, имаме една слабост, правим много грешки и от тях допускаме много лесни кошове. Имаме 19 грешки, от които сме получили 32 точки. Оттук-нататък няма какво да се коментира повече. Когато дадеш на най-добрия отбор в България на този етап… 4 мои прекъсвания започват с 4 грешки, все едно всяко прекъсване е грешка. Преди да започне идеята, която искам, гостите ни взимат топката. Това се случва четири пъти поред. Когато получим 94 точки в нашата зала, няма какво да коментирам, но има и хубави неща. В дълго време от мачовете играем добре, правим хубави неща, играят млади български момчета. Има и хубави работи„, бе мнението на наставника на ЦСКА Росен Барчовски след поражението от Черноморец със 78:94 в мач от 30 кръг в НБЛ. 

Зоновата защита даде резултат. Не знам до колко ще я използваме. Трябва да ограничим грешките и слабостите с 10-15%. Ние с 50% не можем и играч като Васил Бачев да влезе във форма, както и да е здрав до края, защото в него има голям потенциал“, добави треньорът на „червените“, които са пети в класирането с баланс от 14-16. 

„Прецених Венцислав Петков да не започне мача. Няма нищо сериозно относно неговото състояние“, завърши Росен Барчовски. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани