12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияТравис Макконико: Искаме да завършим сезона силно

Травис Макконико: Искаме да завършим сезона силно

Бяхме готови за реванш, сподели баскетболистът на Черноморец

„Това може би бе първият път, в който сме в пълен състав, макар че ни липсва капитана Христо Захариев. Важно е, че Тони Троша отново е в тима. Дава ни енергия. Знаехме, че загубихме миналия път тук и бяхме готови за реванш. Отборът ни е атлетичен, имаме добри борци под коша и по тази причина успяваме да играем много добре в преход. Тренираме много, говорим си след тренировките. Ще видим какво ще стане до края на сезона, защото трябва да подобрим още и двете фази на играта“, сподели баскетболистът на Черноморец Травис Макконико след успеха над Балкан с 95:71 в среща от 26 кръг в НБЛ.

„След края на турнира за Купата на България имахме няколко дни почивка. Продължаваме да бъдем мотивирани. Искаме да завършим сезона силно. Сега, когато имаме по-дълга ротация, работим още по-здраво. Искаме да завършим сезона още по-добре„, добави гардът, който вкара 20 точки срещу шампионите навръх рождения си ден.

„Разбира се, за нас ще бъде много добре да имаме домакинско предимство в плейофите. Мачът срещу Рилски ще бъде нещо като финал. Преди него обаче имаме и други двубои в шампионата„, смята Травис Макконико.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани