11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияНиколай Грозев: Не можахме да реагираме по никакъв начин на тяхната игра

Николай Грозев: Не можахме да реагираме по никакъв начин на тяхната игра

Ако някои играчи не са осъзнали какво е Балкан за хората в Ботевград, е време да го осъзнаят, добави крилото

Започнахме изключително меко мача. Не можахме да реагираме по никакъв начин на тяхната игра. Направиха ни изключително лесни кошове след наши грешки, доста елементарни. Смятам, че не играхме отборен баскетбол. Зрителите, които са гледали мача, могат да кажат също. Не си подавахме достатъчно топката“, каза играчът на Балкан Николай Грозев след загубата от Черноморец със 71:95 в среща от 26 кръг в НБЛ.

Голямата разлика дойде още през първото полувреме. Те играят доста агресивно. Ние говорихме да играем така, но не се получи след като ако не успяваха да вкарат, ни взимаха борба в нападение. Ние играехме отново на постепенно нападение срещу тях. Те са доста труден отбор за пет на пет, защото всичките са горе-долу с един ръст и играят със смяна на пик енд рол, и нямахме почти никакво предимство“, допълни крилото, който завърши срещата с 14 точки.

Опитахме се да започнем по-агресивно второто полувреме и да се върнем в мача. В началото успяхме, но след това направихме някои грешки и те отново вдигнаха разликата. Ако някои играчи не са осъзнали какво е Балкан за хората в Ботевград, е време да го осъзнаят, защото след около месец идват най-важните мачове за сезона“, добави Николай Грозев.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани