19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАТочната ръка на Пол Джордж не пожали Голдън Стейт (видео)

Точната ръка на Пол Джордж не пожали Голдън Стейт (видео)

Клипърс с обрат след изоставане от 22 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс водеха само 9.2 секунди срещу Голдън Стейт, но това им беше напълно достатъчно, за да стигнат до победа. Тимът от Ел Ей триумфира със 113:112, с което достигна до шести домакински и общо девети успех в НБА през 2023/2024.

НАЙ-ДОБРИ: Пол Джордж реализира 25 точки, 6 борби и 6 асистенции за „ножиците“. Джеймс Хардън добави 21, 5 борби и 9 асистенции. Кауай Ленърд се отчете с 20 точки, 8 борби и 7 асистенции.

Стеф Къри бе много полезен за Голдън Стейт и оформи дабъл-дабъл – 22 точки и 11 асистенции. Дреймънд Грийн и Моузес Моди финишираха с по 21, като първият грабна и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Клипърс заличиха пасив от 22 точки от второто полувреме, като не се отказаха до края и направиха пълен обрат. В последната минута на двубоя Джеймс Хардън и Кауай Ленърд бяха точни за 110:112, а след това пропуск на Стеф Къри даде шанс на Пол Джордж, който не трепна зад дъгата 9.2 секунди преди сирената за 113:112 в полза на домакините. Дреймънд Грийн не успя да вкара в последната атака и това бе всичко.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 декември Клипърс ще приемат Денвър, докато Голдън Стейт ще бъде домакин на Портланд.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани