10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Добих доста опит като треньор

Бойко Миленков: Добих доста опит като треньор

Съжалявам, че не успяхме да се преборим за Топ 4, заяви наставникът на Берое

Определено присъствието на Седариан Рейнс промени облика на целия отбор и ако Антон Кук беше в състояние да играе в този мач, можехме да помечтаем за нещо повече. Незнам дали Левски бяха на 100% мотивирани, но и нашите момчета се представиха достойно съобразно състоянието им. Беше интересен сезон с много предизвикателства. Аз лично съжалявам, че не успяхме да се преборим за Топ 4, въпреки че отстъпвахме драстично като бюджет на останалите отбори с амбиции. Добих доста опит като треньор, като организация и взимане на решения. Искам да благодаря на клуба, че ми даде шанс и на всички състезатели и хора, които ни покрепяха“, заяви наставникът на Берое Бойко Миленков след загубата от Левски със 79:87.

Левски в компанията на Рилски сред 1/2-финалистите в НБЛ (видео)

Ето и какво каза за срещата баскетболистът на Берое Мартин Сотиров:

Изиграхме значително по-добър мач от колкото в София с подкрепата, която имахме от Седариан Рейнс под коша. Не тренирахме добре напоследък по ред причини и въпреки че в големи периоди изглеждахме добре, силите не ни достигнаха. Аз лично съм много доволен от сезона си и страшно много съжалявам, че не успяхме да се преборим за нещо повече, защото имахме потенциал.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани