10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: За първи път ние бяхме по-концентрирани

Тони Дечев: За първи път ние бяхме по-концентрирани

Искам отборът ми да бъде агресивен, пожела си треньорът на Ямбол

Доволен съм от представянето на момчетата. Очевидно загубата от Академик даде отражение в тази среща. Ние проведохме по различен начин двубоя с Берое. Нашият отбор бе много агресивен. Направихме всичко възможно да се противопоставим на качествения тим на старозагорци. Щастлив съм, че успяхме“, анализира играта на Ямбол в Стара Загора треньорът Тони Дечев.

Ямбол тресна Берое в Стара Загора

Предизвикахме домакините да направят 21 грешки, което е красноречиво за нашето представяне. За първи път ние като отбор бяхме по-концентрирани и направихме само 10 грешки. Това ме радва, тъй като до момента това беше нашата голяма слабост. Този път нещата просто ни се получиха. Факт е, че не видяхме кой знае колко висока успеваемост от двата отбора, но имаше битка. Искам отборът ми да бъде агресивен и да играе максимално твърдо срещу всички. Лошото е, че нямам възможност за голяма ротация“, каза още наставникът на ямболии, които подчиниха Берое със 75:64 в Стара Загора.

Успехът на Ямбол тежи на плещите на Иван Лилов, който се разписа с 24 точки срещу бившия си отбор.

„Победихме в този двубой, тъй като играхме много по-добре в защита от тях. Ограничихме Берое до 64 точки, което е страхотно постижение за нас. Целият отбор желаеше тази победа. Берое ни превъзхождаше със своите попълнения, но Ямбол винаги се слави с това, че играе до самия край и не се предава. Целта пред отбора е да показва наистина красива игра и максимално раздаване“, сподели гардът. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани