9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЯмбол тресна Берое в Стара Загора

Ямбол тресна Берое в Стара Загора

Селекцията на Тони Дечев прекъсна серия от три поредни загуби в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ямбол прекъсна серията си от три поредни загуби в НБЛ. В зала “Общинска” тимът на Тони Дечев подчини Берое със 75:64 като гост в последния двубой от 6 кръг в мъжкия ни елит.

НАЙ-ДОБРИ: Иван Лилов наказа бившия си отбор и остави на сметката на Ямбол 24 точки. Ерик МакГил добави 16, 9 борби и 5 асистенции. Капитанът Стоян Петков приключи с 10 точки.

Седариан Рейнс и Брейди Роуз бяха най-резултатни за Берое с по 14 точки, като първият грабна и 10 борби, за да оформи дабъл-дабъл. Николай Стоянов и Дерик Джийн останаха съответно с по 12 и 11.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Двата състава си размениха по една четвърт през първото полувреме, като първите 10 минути старозагорци владееха инициативата за 17:11. До почивката ямболии обърнаха нещата в своя полза и излязоха напред с 34:33. След паузата гостите удържаха крехкия си аванс, фиксирайки 50:47. През последния период триото Ерик МакГил, Иван Лилов и Стоян Петков изведе Ямбол до +13 точки, което стигна за успеха му.

И ОЩЕ: Тимът от Града край река Тунджа е с баланс от 2-3, колкото имат “зелено-белите”, Черноморец и Черно море Тича.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 декември Ямбол ще приеме бургазлии, а Берое ще гостува на Черно море Тича.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ЯМБОЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани