8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Нямаше никаква отборна игра

Любо Минчев: Нямаше никаква отборна игра

След първите 5 минути нататък просто нямахме тим, лаконичен бе наставникът на Берое

„Имам само един коментар за развоя на целия двубой. Това беше пълна трагедия за нас. Нямаше никаква отборна игра. Вътре на игрището е абсолютен хаос. Няма никаква организация. Свидетелство за това са многобройните грешки в пореден двубой. След първите 5 минути нататък просто нямахме отбор. Повече не знам какво да кажа“, лаконичен бе треньорът на Берое Любо Минчев след поражението на тима си от Ямбол с 64:75.

Ямбол тресна Берое в Стара Загора

Eто и какво бе мнението за двубоя на баскетболиста на Берое Станислав Ваклинов:

Разочаровани сме. Допуснахме да ни вкарат 75 точки. Това наистина е разочароващо. Трябваше много по-бързо да движим топката, да си я подаваме, но не се получи. В защита играта не ни се получи. Смея да твърдя, че ни вкараха много глупави точки. От друга страна в нападение достигнахме до едва 64. Така няма как да се получат нещата не само срещу Ямбол, а дори и срещу тимове от А група. Причините за негативния резултат са в нас. Като започнем да играм като отбор, тогава ще имаме резултати.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани