19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияЛюбен Пасков: С всяка изминала среща изглеждаме все по-добре

Любен Пасков: С всяка изминала среща изглеждаме все по-добре

Всеки иска да победи най-добрия, казва още крилото

Да, изиграхме най-силния си мач. Раздадохме се, държа да кажа, че след всяка среща изглеждаме по-добре. Тренираме по-добре. Ако имаше публика в залата, нещата щяха да се развият по съвсем различен начин, защото публиката е нашият шести играч. Но не само ние, всички тимове в първенството играят без публика“, сподели Любен Пасков след загубата на своя Спартак от Левски Лукойл с 97:81.

Левски е дразнител №1. Всеки иска да победи най-добрия, съжалявам, че не успяхме. Класата им се оказа решаваща в последната част, както и нашите прибързани решения и стрелби. Смятам, че с времето нещата ще си дойдат на мястото. Вече сме по-свежи с привличането на Ивко Ивков. Чакаме съвсем скоро да се завърне и Димитър Маринчешки. Така ротацията ни ще бъде още по-голяма и се надявам да запишем първа победа“, добави крилото, който бе близо до трипъл-дабъл срещу столичани след 21 точки, 9 борби и 7 асистенции.

Очаква ни труден мач срещу Академик в Пловдив в неделя. Този тим е много класен, играе много бързо. Надявам се да се противопоставим на пловдивчани и да се увенчаем с успех. Моята добра форма се дължи на моите съотборници, защото те ми създават ситуации да съм сам и да ги отиграя“, каза още Любен Пасков.

Левски Лукойл взе своето в Плевен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани