14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияТомислав Минков: Не направихме нищо, за да спрем подема на Спартак след...

Томислав Минков: Не направихме нищо, за да спрем подема на Спартак след паузата

Радвам се, че треньорите ми дават шанс, призна крилото на Академик

След паузата те със сигурност излязоха по-мотивирани от нас. Може би имаха и по-голяма доза късмет, вкараха изключително много тройки, но и ние не направихме нищо, за да спрем техния подем и в крайна сметка това е резултатът”, каза баскетболистът на Академик Томислав Минков след загубата от Спартак с 69:92 в мач от НБЛ.  

Всеки мач се стараем да ставаме по-добри и когато стане време, ще се готвим за Рилски спортист”, допълни крилото, който отбеляза 13 точки в Плевен.  

“Вече се чувствам доста по-спокоен, по-уверен в това, което мога. Радвам се, че треньорите в Академик ми дават шанс”, добави той.  

Има възходи и падения при нас този сезон. Всичко това може би е заради контузиите, в момента също имаме двама играчи с травми. Надявам се, когато дойдат плейофите, да сме всички здрави, за да можем да покажем лицето на Академик, смята 195-сантиметровият играч.  

Според мен, Рилски спортист ще представи тотално различно лице в плейофите, но ние трябва да сме готови, за да отговорим на това”, завърши Томислав Минков.  

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани