13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Не ми се е случвало скоро да водя отбор, който...

Тодор Тодоров: Не ми се е случвало скоро да водя отбор, който да направи 25 грешки

За мен най-важното е как работим в тренировъчния процес и какво показваме по време на мачовете, коментира наставникът на Спартак

“Не знам да има отбор, който да играе без агресия срещу нас. Агресията на Балкан е ясна, но ние сме отбор с 10-тина грешки средно на мач, а в този сме записали 25. Отбелязали сме 11 точки на контраатака. Домакините имат 30 точки от наши грешки. За какъв мач да говорим? Не ми се е случвало скоро да водя отбор, който да направи 25 грешки. Не знам на какво да го отдам. През второто полувреме се притеснявах да взема прекъсване, за да не объркаме след това. Естествено, че всеки трябва първо да погледне в себе си. Опитваме се да анализираме след всеки един такъв по-труден мач. Надяваме се по-скоро да разберем къде бъркаме и да се оправим„, коментира наставникът на Спартак Плевен Тодор Тодоров след загубата от Балкан с 60:81 в мач от НБЛ.

Дебютът начело на Балкан дойде с победа за Петър Златанович

„В началото на сезона започнахме подготовката с тази цел – да бъдем по-готови за неговото начало. Получиха се сътресения по независещи от нас причини. Опитваме се да намерим себе си като отбор и да компенсираме всяко отсъствие на всеки един в ротацията. И 20 човека, и 5 човека да играят, когато сме направили 25 грешки и сме получили 30 точки от тях, нормално да паднем с 20 точки срещу този отбор“, допълни треньорът на плевенчани, които допуснаха второ поредно поражение в шампионата.

„Още в началото на сезона казах, че най-лошото нещо е, че надеждата умира последна. Ако надеждата умираше първа, нямаше да си вкарваме предварително някакви очаквания и ние, и феновете. За мен най-важното е как работим в тренировъчния процес и какво показваме по време на мачовете, а не кой какво очаква от нас и ние какво очакваме от това. Щом сме направили 25 грешки, какво трябва да очакваме?! Да станем шампиони с 25 грешки?! Трудно ще стане това нещо, независимо от ротацията„, каза още бившият център.

„Преди срещата с Рилски спортист очаквах нашия тим да играе по съвсем различен начин, както и Станимир Маринов да бъде с нас в Ботевград. Срещу ЦСКА очаквам да намерим себе си и да вкараме нужната агресия, която другите отбори вкарват срещу нас. Надявам се да сме готови. Дали ще бъдем, не знам“, завърш Тодор Тодоров.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани