13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: Няма кой да е доволен след загуба с 20 точки,...

Николай Стоянов: Няма кой да е доволен след загуба с 20 точки, особено с игра като тази

Контузиите допълнително натежават, но проблеми сме имали и преди, сподели баскетболистът на Спартак

“Няма кой да е доволен след загуба с 20 точки, особено с игра като тази. Имаше някакви частици от мача, в които показахме това, което приличаше на това, което искахме да покажем през цялото време. Няма как да стане с подобно представяне за толкова малко време. Основното е всеки да погледне проблемите в себе си, да излезе от моментното си състояние, да направи усилия за себе си и за отбора, за да можем да се върнем към това, което показвахме в началото на сезона. Говоря за хъса и енергията, която имахме тогава“, сподели крилото на Спартак Плевен Николай Стоянов след загубата от Балкан с 60:81 в мач от НБЛ.

Дебютът начело на Балкан дойде с победа за Петър Златанович

Не отдавам грешките на концентрацията. Единственото, което виждам в момента, е всеки просто да погледне себе си. Това е разковничето. Много скоро имаме мач, всеки трябва да събере главата си за 1-2 дни, да излезем на тренировка, да кажем това, което имаме да си казваме, да излезем да се сборим и да се върнем на победния път. Контузиите допълнително натежават, но проблеми сме имали и преди. Трябва да компенсираме липсата на Станимир Маринов и Симеон Илиев. Когато се завърнат, нещата само могат да се подобряват“, допълни баскетболистът, който остави на сметката на плевенчани 17 точки в Ботевград.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани