5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Людмил Хаджисотиров: Изиграхме изключителна трета четвърт

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Людмил Хаджисотиров: Изиграхме изключителна трета четвърт

Надявам се, че в следващия двубой ще се отпушим от тройката, заяви треньорът на Рилски спортист

Четвъртфиналът е най-трудният мач от психологическа гледна точка, защото обикновено другият отбор няма какво да губи. Ако спечели, той е герой, докато ние имаме много какво да губим. Академик е доста силен отбор в нападение. Имат доста добри изпълнители един на един и страхотна стрелба от тройката, което видяхме и днес. Въпреки че са вкарали само 69 точки, не успяхме да лимитираме успеваемостта им зад дъгата, колкото на мен ми се искаше„, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над Академик с 93:69 във втория 1/4-финал в турнира за Купата на България.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2022: Рилски спортист елиминира Академик и ще играе на полуфинал

Изиграхме изключителна трета четвърт, бяхме много мобилизирани и там решихме всичко. И миналата година, когато играхме с Академик, беше трудно. Сега си взехме поука и нещата се получиха по-добре. Имаме 93 точки в мач, в който сме 24% от тройката. Отдавам този факт на това, че ни е първи мач в турнира. Надявам се, че в следващия двубой ще се отпушим“, добави наставникът на самоковци.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани