20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Искам моите баскетболисти да бъдат спокойни

Петър Златанович: Искам моите баскетболисти да бъдат спокойни

Трябва да има търпение и да работим много, заяви треньорът на Балкан

„Разбира се, че имаше вълнение. Още от първите интервюта повтарям, че ако съм искал нещо, то е да стана треньор на Балкан, където имам най-хубавите спомени. Разбира се, че има емоция и съм изключително щастлив„, заяви новият треньор на Балкан Петър Златанович след успеха над Спартак с 81:60 в мач от НБЛ.

Дебютът начело на Балкан дойде с победа за Петър Златанович

Ако трябва да съм честен, това представяне беше реакция на нов треньор. Който и да е треньор, реакцията от играчите винаги ще е такава. Състезателите една идея повече се хвърлиха за всяка топка, за което съм щастлив“, добави сръбският наставник.

Искам моите баскетболисти да бъдат спокойни. Колкото и аз трябва да съм спокоен, толкова и те. Трябва да има търпение и да работим много. Не исках тази седмица да прилагам нещо ново, защото от другата страна може да стане някакво объркване. Запазихме си нещата, които са работели преди и всичко се получи добре“, каза още той.

Напрежението е голямо, аз го усещам и изключително ми харесва. Не вярвам някой да отива на тренировка без напрежение, така че то е изключително топло“, завърши Петър Златанович.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани