11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Лицето на плевенския баскетбол са момчетата от отбора

Тодор Тодоров: Лицето на плевенския баскетбол са момчетата от отбора

Не можахме да се възползваме от нашите предимства, коментира наставникът на Спартак

Не мога да кажа, че малко не ни достигна. Не ни достигна много. С този процент от тройката, който имаме, трудно можехме да спечелим. От своя страна съперникът извади доста добър процент от всички зони. Преди мача каза, че Черноморец е отбор, който се възползва максимално от своята къса ротация, тъй като играчите му се познават много добре, когато са на паркета и използват всяка една възможност. Те бяха опрени до стената, това беше тяхната последна възможност. Използваха я по най-добрия начин, ние не можахме да се възползваме от нашите предимства. Надявам се да си направим анализите и да сме готови за третия. Все пак нищо не е свършило, има още една среща„, коментира наставникът на Спартак Тодор Тодоров след загубата от Черноморец в Плевен с 84:85.

Трябва да поздравим всички хора, които са в Плевен. Преди двубоя казах на момчетата, че Плевен е баскетбол. Лицето на плевенския баскетбол са момчетата от отбора. Съжаляваме за изпуснатата възможност да зарадваме толкова много хора в залата. Отдавна не бяхме виждали залата пълна. Надявам се да ги радваме занапред“, каза още наставникът на плевенчани, които допуснаха първо поражение в плейофите на НБЛ.

Все още не знам каква е ситуацията с Божидар Аврамов. Много ми се иска да не е нещо сериозно. Длъжни сме да се вдигнем за последния мач, нямаме друг вариант. Черноморец се намираше в ситуацията, в която сме ние в момента. Надявам се да се вдигнем“, завърши Тодор Тодоров.

Черноморец издържа в драма със Спартак за 1-1

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани