18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияКонстантин Коев: Бяхме длъжни да се мобилизираме

Константин Коев: Бяхме длъжни да се мобилизираме

Радвам се, че победихме, защото пред такава публика се играе рядко, сподели крилото на Черноморец

След този мач в Бургас бяхме длъжни да се мобилизираме и да дойдем тук, за да покажем, че можем да играем приличен баскетбол. Радвам се, че победихме, защото пред такава публика се играе рядко. Беше страхотно усещането да спечелим. Липсва ми, така публика няма как да не ми липсва. Бих казал, че в залите в България феновете не са такива, каквито са в Плевен. Все пак четири години съм играл в тази зала. Благодаря им, че създадоха тази атмосфера„, сподели баскетболистът на Черноморец Константин Коев след победата над Спартак с 85:84 в Плевен. 

След първия двубой бяхме наясно, че нищо не е свършило. Искаме да играем баскетбол и не искаме да свършваме толкова рано. Радвам се, че успях да помогна на отбора да вземем победата в Плевен. Отиваме да се бием в неделя, шансовете са равни – 1-1. Ще бъде, който издържи физически. Това ще бъде разковничето за победата. Надявам се залата в Бургас да е пълна. Доста хора идват тази година„, допълни още крилото, който се разписа с 18 точки за бургазлии в мач №2 от плейофите в НБЛ. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани