8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Винаги съм искал да си седя у дома

Тодор Тодоров: Винаги съм искал да си седя у дома

Доволен съм, че в нашия отбор са събрани момчета, които се опитват да ми помогнат в ситуацията, в която се намирам, казва още наставникът на Спартак

Не мога да кажа, че е изненада това, че пратихме серията в трети мач. Радвам се, че това, което говорихме преди началото на втората среща, успяхме да го направим. Основната цел беше след края на двубоя всеки да е доволен от себе си от гледна точка на усилията, които е положил, както и на колектива. Доволен съм, че това се получи не толкова заради победата, колкото заради това да видим един отбор, който се бори с друг, който е по-напред в класирането след края на редовния сезон. Мисля, че хората оцениха това нещо и неслучайно толкова много ни подкрепяха след края на мача„, заяви треньорът на Спартак Тодор Тодоров след успеха над Левски с 83:73 във втория двубой от дуела за бронзовите медали в НБЛ.

„В двете седмици, в които нямахме мач, бяха едни от най-сложните и трудните от началото на сезона, защото ние не знаехме с кого, кога и дали изобщо ще играем за бронза. Радвам се, че успяхме да задържим психическото състояние на играчите на такова ниво, че да бъдем готови да се борим в тази серия. Стараем се да се борим през цялото време в първите две срещи. Единствената ми надежда е да отговорим на Левски в третия мач“, добави наставникът на плевенчани, които достигнаха до решителен трети мач в серията на 8 юни.

Левски е тим, който разполага с доста дълга ротация, изпълнена с класни и опитни играчи, независимо, че му липсват част от основните му фигури. Те са готови по всяко едно време. Аз съм последният човек, който ще даде оценка за себе си. Както казах по време на сезона, играчите правят един треньор успешен. Доволен съм, че в нашия отбор са събрани момчета, които се опитват да ми помогнат в ситуацията, в която се намирам. Аз също се опитвам да се нагодя по тях. Надявам се, че другият сезон ще изградим същия колектив и още от началото ще показваме манталитет, който да кара всички други отбори да се съобразяват с нас, ако ръководството прецени, че трябва да остана начело на тима. Винаги съм искал да си седя у дома“, завърши Тодор Тодоров.

Спартак надигра Левски за 1-1 в серията за бронза

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани