13.6 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоНБАСтеф Къри съсипа Финикс с тройка в края (видео)

Стеф Къри съсипа Финикс с тройка в края (видео)

Нов епизод от враждата между Дреймънд Грийн и Юсуф Нуркич

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт завоюва четвъртата си поредна победа в НБА. Селекцията на Стив Кър отказа Финикс със 113:112 у дома, с което триумфира за шести път в последните си седем мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри се отчете с 30 точки за Голдън Стейт, допълнени от 9 борби и 6 асистенции. Гардът се превърна и в автор на ключова тройка 0.7 секунди преди края, която даде разликата в резултата и донесе успеха на тима му.

От неговите колеги Джонатан Къминга завърши с 21 точки и 5 борби. Дреймънд Грийн се разписа с 15 точки, 7 борби и 6 асистенции.

Девин Букър бе най-резултатен за Финикс с 32 точки и 6 асистенции. Кевин Дюрант финишира с 24, 10 борби и 7 асистенции. Брадли Бийл остана с 15 точки, 6 борби и 5 асистенции.

И ОЩЕ: Дреймънд Грийн, който не бе получавал техническо нарушение след отстраняването си, бе наказан с такова в третата четвърт, след като не бе съгласен с отсъден фаул. Освен това, крилото на Уориърс се спречка отново с центъра на Финикс Юсуф Нуркич. През декември Грийн бе наказан за удар в лицето на босненеца.

Тъжно е“, каза Нуркич. „Той не е научил нищо. Въпрос на време е пак да удари някой друг. Взимам си думите назад. Той не заслужава втори шанс.”

В отговор Грийн отвърна: „Той беше просто страхотен тази вечер.“

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 февруари Голдън Стейт ще играе срещу Юта, докато ден по-късно Финикс ще има за съперник Сакраменто на Александър Везенков. 

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани