14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНационални отбориСериозен интерес към евроквалификацията България - Португалия

Сериозен интерес към евроквалификацията България – Португалия

Домакините обявиха, че почти половината от билетите за спортното съоръжение вече са продадени

Интересът към евроквалификацията между България и Португалия е сериозен. Домакините от Балкан обявиха, че почти половината от билетите за местата в „Арена Ботевград“ за утрешната среща вече са разпродадени. 

Пропуските за двубоя от група F на пресявките бяха пуснати на касите на спортното съоръжение още от петък (24 февруари). Утре (26 февруари) билети ще се продават отново, като касите ще отворят в 10.00 ч. Цената им е 10 лв.

С цел намаляване риска от струпване на прекалено много зрители пред входовете и касите на „Арена Ботевград“, организаторите съветват всички желаещи да закупят предварително своите билети, както и да дойдат поне половин час преди началото на срещата, за да могат спокойно да влязат и да заемат своите места на трибуните.

Двубоят е ключов за класирането на мъжкия национален отбор за следващата фаза в евроквалификациите. Срещата между България и Португалия ще започне в неделя от 18.00 ч. и ще бъде предавана пряко по Нова спорт.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани