14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияРосен Барчовски: Нямаме право на грешка

Росен Барчовски: Нямаме право на грешка

Получи се много хубав мач за баскетбола и за зрителите, коментира наставникът на ЦСКА

Получи се много хубав мач за баскетбола и за зрителите. Малко тежко беше за треньорите. Мачът е такъв, много оспорван, много интересен. Надиграха ни в по-голямата част, но ние проявихме класа, майсторство и характер накрая, което е по-важно от слабостите в играта. Две такива бяха при нас. Едната е в защита – те се пазят много трудно. Сменихме 10 пъти защитата, може би моя грешка. Те ни вкарваха почти от всичко. Другата е, че на постепенно нападение стояхме много статично. Вървеше ни ниския пост на Зейн Ноулс, но не може вечно. Има върху какво да работим. Нямаме право на грешка, ще играем във всеки мач за победа„, коментира наставникът на ЦСКА Росен Барчовски след успеха над Черноморец с 88:86 в мач от НБЛ. 

Черноморец е много труден отбор. Малко по-дълъг състав сме и това даде резултат. Петте фаула на Туту също нямаше как да не се отразят. Вижда се какво трябва да подобрим и съм убеден, че ще го направим„, допълни треньорът на „червените“, които са с баланс от 19-8 на второто място в класирането в момента. 

„Извоювахме третото място, но нямаме право на грешка. Балкан също надали ще я направят, но винаги има шанс. Може да е 1%, но трябва да го чакаме„, завърши Росен Барчовски. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани