8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Когато един човек не вярва на този, с когото трябва...

Васил Евтимов: Когато един човек не вярва на този, с когото трябва да воюва, смисълът се губи

Изведнъж спряха да ме слушат, добави треньорът на Черноморец

Аз не съм доволен от моите момчета, защото по време на мача чувам – Аз не му вярвам на моя съотборник. Питах ги в съблекалнята – Ние какво правим, защо въобще сме заедно? Когато един човек не вярва на този, с когото трябва да воюва, смисълът се губи“, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след загубата от ЦСКА с 86:88 в мач от 30 кръг в НБЛ. 

Втори мач поред водим, спечелен мач. След петото нарушение на Мунис Туту организацията пропадна, така че не знам какво да кажа. Ще се концентрираме върху последните три мача вкъщи, защото казахме довиждане на третото място, каза още наставникът на бургазлии, които са с баланс от 16-11 на четвърта позиция в класирането. 

Ние сме най-атлетичният отбор в България. Ако започнат да си използват мозъците на 60 или 70%, няма кой да ни бие в България. Но те не си използват главата, не знаят какво е тактическа дисциплина„, добави бившият център. 

Ако не си вярват, ще е много жалко, защото имат всичките качества на света, но тактическата дисциплина да ме слушат мен отстрани липсва тотално в последните два мача и се питам защо. А когато ме слушаха, Черноморец побеждаваше. Изведнъж спряха да ме слушат. Решиха, че са големи играчи – Евролига играчи, но имат много хляб да изядат, докато станат европейски играчи или на по-високо ниво. Когато треньорът каже нещо, се изпълнява, дори да не са съгласни„, завърши Васил Евтимов. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани