9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаШампион в конкурса по забивки в НБА облича екипа на Армани Милано...

Шампион в конкурса по забивки в НБА облича екипа на Армани Милано (видео)

Джеръми Еванс ще се присъедини към селекцията на Еторе Месина

Армани Милано не е приключил със селекцията за този сезон. Италианците ще заложат на Джеръми Еванс, който съвсем скоро трябва да премине медицински тестове.

206-сантиметровото тежко крило, който може да играе и на позиция 5, за последно носи екипа на Химки през миналия сезон, но през януари 2020 г. получи контузия, която го остави извън терените за няколко месеца.

През 2019/2020 Джеръми Еванс записва средно по 8.5 точки и 4.4 борби в общо 21 мача на руснаците в Евролигата, както и средни показатели от 12.1 точки и 6.1 борби във ВТБ Лигата.

Джеръми Еванс е шампион в конкурса по забивки в НБА през 2012 г., като има и общо 252 двубоя в лигата с отборите на Юта, Далас и Атланта.

Армани Милано може да се похвали със силен сезон до този момент, заемайки трета позиция в класирането на Евролигата с баланс от 15-8, както и първo място в италианската Серия А с актив от 15 победи и 2 загуби. Преди два дни тимът на Еторе Месина вдигна и Купата на Апенините.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани