17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Това ни беше за урок на всички

Димитър Ангелов: Това ни беше за урок на всички

Пълна трагедия, каза още наставникът на Левски

Без думи, няма какво да кажа. Вие видяхте повече от мен, никакво оправдание нито за треньорите, нито за играчите. Пълна трагедия, разочарован съм много. След мача, който изиграхме по-рано тази седмица, не очаквах да изглеждаме по този начин. Не знам на какво се дължи това„, коментира треньорът на Левски Димитър Ангелов след загубата от ЦСКА с 52:78 във второто за сезона Вечно дерби в НБЛ. 

Не знам, не вярвам да е подценяваме. Започнахме много лошо мача, през цялото време имахме ужасяваща стрелба. Когато стана разликата, моите играчи си загубиха главите. Тотално неизпълняване на моите указания и плана за мача. Всичко се обърка, така че е логично“, добави наставникът на „сините“, които са с баланс от 9-6 и са трети в класирането. 

Не забравяйте, че ни липсва и най-добрият играч. Джон Флорвиъс е с 0 точки в тази среща, когато ни липсват двама, няма как да се борим. В никакъв случай не се оправдавам. Нямам обяснение пет минути след мача, защото не съм го очаквал. Той е професионалист. Първо трябва да тренира сериозно и после да играе сериозно„, каза още бившият национал. 

„Предупредил съм ги всички, че мачът Левски – ЦСКА е като на живот и смърт. Няма как да идваш и да чакаш ЦСКА да падне в своята зала. Това ни беше за урок на всички. Всичко беше наобратно, нямаха глави“, смята Димитър Ангелов. 

ЦСКА си отмъсти на Левски след ударно начало

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани