11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияРодни Първис: В края на сезона ще бъдем много по-силни

Родни Първис: В края на сезона ще бъдем много по-силни

Имахме няколко несполуки в защита, борихме се, каза още гардът на Спартак

Да, определено имаше фаул в последната атака. Ако не ме фаулират, аз щях да вкарам в тази ситуация. Имахме няколко несполуки в защита, хванаха ни в пресечки. Трудно е, когато гостуваш и изостанеш с 15 точки, и след това да се върнеш. Борихме се, успяхме да изиграем някои добри защити накрая, но не стигна и времето“, бе мнението на баскетболиста на Спартак Родни Първис след загубата в Самоков с 87:88 в среща от 22 кръг в НБЛ.

„Ние сме трети в момента, а през целия сезон досега не сме били в пълен състав. Днес Николай Стоянов се контузи, Джулиън Люис и Станимир Маринов ни липсват. Това са много важни играчи за нас. Разбира се, това не е оправдание. Мисля, че в края на сезона ще бъдем много по-силни„, добави гардът, който приключи срещата с 28 точки и 6 борби.

„Опитвам се да помагам на съотборниците си и да правя това, което треньорът ми казва, за да стигаме до победите. Харесва ми Плевен, успявам да си почивам достатъчно. Опитът ми в България досега ми харесва„, каза още американецът.

„Искам да се върнат всичките ни контузени играчи и да се съберем в пълен състав за следващия етап. Паузата идва в добър момент. Досега се справяхме добре. Имаме и нови момчета, трябва да се сработим с тях още по-добре и в двете фази. Ще видим докъде ще стигнем в Първата шестица“, завърши Родни Първис.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани