17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияАлекс Симеонов: Доволен съм единствено от победата

Алекс Симеонов: Доволен съм единствено от победата

Играта ни в защита наистина беше слаба, сподели крилото на Рилски спортист

Доволен съм от победата. Имаме още какво да градим. Поработихме доста върху нашата игра в тези две седмици, в които не играхме. Не бяхме в пълен състав, заради проблемите с коронавируса в националния отбор. Доволен съм единствено от победата, но имаме още какво да покажем“, сподели пред Max Sport 2 един от реализаторите на Рилски спортист в Бургас Алекс Симеонов.

Рилецо излезе първи в НБЛ

Черноморец игра много бърз баскетбол, направи доста бързи атаки. Бургазлии демонстрираха доста бързи стрелби от тройката, което е нестандартно за нашата лига. Ние поведохме в началото с повече и може би малко се поотпуснахме, след което домакините наваксаха, но ние пак поведохме. Пътувахме в деня на мача и това също може да се е отразило, но играта ни в защита наистина беше слаба“, каза още крилото, след като остави срещу името си в статистиката за самоковци 21 точки плюс 5 борби.

Удо: Не е лесно да пътуваш шест часа с автобус и директно да влезеш в игра

В последните години ми се налага често да сменям отборите в България и в чужбина. Бързо свикнах. С повечето момчета в Рилски съм играл и преди, така че адаптацията беше лесна“, допълни Алекс Симеонов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани