14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоОще от светаЖелко Обрадович се спречка с феновете на Партизан (видео)

Желко Обрадович се спречка с феновете на Партизан (видео)

Специалистът не остана безразличен към обиди, отправени от привържениците към съпругата на президента на Цървена Звезда

Около Желко Обрадович никога не е скучно. По време на последния мач на своя Партизан срещу ФМП в Адриатическата лига 61-годишният наставник влезе в словесен конфликт с привържениците на „черно-белите“, които започнаха да скандират обиди по адрес на съпругата на президента на Цървена Звезда Небойша Чович.

Недоволен от поведението на феновете, Желко Обрадович не остана безразличен към ситуацията и не се притесни да влезе в словенска схватка с тях.

Върнах се тук след много години, за да работя и да създам правилната култура. Още на първата пресконференция казах, че ще направя всичко възможно да повлия на играчите, на хората от клуба и на феновете. Друг е въпросът дали ще успея. Винаги съм се опитвал да се държа коректно„, обясни Желко Обрадович.

Под ръководството на специалиста Партизан стартира 2021/2022 с 10 поредни победи във всички турнири, a последната дойде след 74:69 над ФМП.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани