20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаРилски остана без шансове за продължаване във втората фаза на ФИБА Къп...

Рилски остана без шансове за продължаване във втората фаза на ФИБА Къп (видео)

Самоковци загубиха от Мехелен като гости

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист окончателно загуби шансовете си за продължаване в следващата фаза на ФИБА Къп. Самоковци претърпяха поражение от Мехелен със 74:105 като гости в мач от група E на турнира. Българският вицешампион е с баланс от 0-4 и е на последно място в своя поток.

НАЙ-ДОБРИ: Чавдар Костов завърши с 16 точки за Рилски спортист. Еван Бати добави 15 и 6 борби. Крис Минков се разписа с 10 точки.

Йонас Фуртс бе най-добър за Мехелен и отбеляза 29 точки, включително 9 тройки, в добавка към 7 борби. Домиен Лоубри оформи дабъл-дабъл – 17 и 10 асистенции. Брайън Форбс остана с 15 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Рилецо успя да спечели само последната четвърт след 25:15, но в останалите Мехелен не изпусна инициативата. Домакините доминираха под двата ринга, след като грабнаха 41 срещу 25 борби за носителя на Купата и Суперкупата на България. Белгийците показаха и по-точен мерник в стрелбата от средно разстояние – 65% срещу 44.8% за отбора на Людмил Хаджисотиров.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 ноември Рилски спортист ще приеме румънския Орадея, който по-рано днес би Шоле със 77:69.

СТАТИСТИКА ОТ МЕХЕЛЕН – РИЛСКИ СПОРТИСТ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани