12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАРеджи Милър към Бен Симънс: Бъди мъж

Реджи Милър към Бен Симънс: Бъди мъж

Бен Симънс няма желание да се бори, смята участникът в 5 издания на Мача на звездите в НБА

Една от легендите в НБА Реджи Милър не остана безразличен към новината, че Бен Симънс няма да играе в четвъртия мач от серията между Бруклин и Бостън. Такива бяха очакванията отвъд океана през миналата седмица.

Хайде пак няма да играе, въпреки че се изприказва толкова много за дебюта му. Бен Симънс няма желание да се бори. Въпреки че шансовете на Бруклин не са големи, тимът все още има Кайри Ървинг и Кевин Дюрант. Всичко, което се изисква сега, е да се вземе един мач и след това зависи от ситуацията. Бъди мъж„, написа написа Реджи Милър в социалната мрежа Twitter.

В последните месеци Бен Симънс се възстановява от травма в гърба, заради която той все още няма записана минута в игра за Нетс, след като трейднат през февруари от Филаделфия.

„Мрежите“ изостават с 0-3 в серията от първия кръг на плейофите в НБА. Следващият мач между Бруклин и Бостън ще бъде утре (26 април) в 2.00 ч. българско време.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани