10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияМарио Литъл: Ключът за успеха бе да задгърбваме

Марио Литъл: Ключът за успеха бе да задгърбваме

В четвъртия период се опитвах да бъда агресивен, бе мнението на крилото на Левски

„Ключът за успеха бе да задгърбваме, да печелим борбите и да правим това, което тренираме, което треньорът изисква от нас. Просто баскетболът на Левски – да комуникираме, да сме активни. Трябваше да имаме същата енергия, която имахме в турнира за Купата, същият фокус“, сподели баскетболистът на Левски Марио Литъл след победата в Шумен със 72:70.

Левски се измъчи, но взе победа в Шумен (видео)

„В четвъртия период се опитвах да бъда агресивен, да бъде плеймейкър, дали, за да си изработя изстрела си или този на съотборниците ми. Просто се опитвах да стигна до най-добрия възможен изстрел за отбора. Напоследък ни се събраха много мачове, много тренировки, тежка програма“, добави крилото на столичани, който отбеляза 21 точки в коша на новака в НБЛ.

Опитът винаги ще ти помогне в такива тежки, борбени мачове. Срещата не беше с бързо темпо, но използвахме играчите с повече опит. Когато се стигне до тези заключителни владения, в които се решава срещата, исках да направя всичко възможно да съм полезен на отбора“, завърши Марио Литъл.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани