16.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид смаза Монако (видео)

Реал Мадрид смаза Монако (видео)

Отборът на Чус Матео няма спиране в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид постигна осма поредна победа в Евролигата. На свой терен отборът на Чус Матео не остави шансове на Монако с 91:73 в среща от 9 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Испанският гранд е едноличен лидер в класирането на турнира на богатите без допуснато поражение. Тимът от Княжеството е с баланс от 5-4 и се намира на шеста позиция в подреждането.

НАЙ-ДОБРИ: Джанан Муса реализира 21 точки за Реал Мадрид, като направи и 5 асистенции. Серхио Люл добави 14. С по 12 точки се отчетоха Венсан Поарие, Еди Таварес и Факундо Кампацо, като първият овладя и 11 борби, за да оформи дабъл-дабъл.

Донатас Мотеюнас бе най-добър за Монако с 14 точки. Майк Джеймс остана с 13 и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Мадридчани бяха категорични в стрелбата от средна дистанция – 85.7% срещу 38.8% за Монако. Освен това, играчите на Реал направиха и повече асистенции – 27 срещу 17 завършващи подавания за гостите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 ноември Реал Мадрид ще играе срещу АЛБА Берлин, докато ден по-късно Монако ще има за съперник Баскония на Коди Милър-Макинтайър. 

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – МОНАКО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани