10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЯнис застана до Краля и се обяви против Мача на звездите в...

Янис застана до Краля и се обяви против Мача на звездите в НБА

Това не ме интересува, искам да видя семейството си, отсече звездата на гръцкия баскетбол

Провеждането на Мач на звездите в НБА в условията на пандемия от коронавирус създаде доста напрежение сред играчите отвъд океана. Преди ден Леброн Джеймс публично заяви, че няма нито енергия, нито желание да участва в подобна среща.

Оказва се, че позицията на Краля е подкрепена и от MVP в лигата през последните два сезона Янис Адетокунбо. Звездата на гръцкия баскетбол сподели, че би предпочел да използва паузата в началото на март, за да прекара известно време със семейството си.

В момента не ме интересува Мача на звездите. Искам да видя семейството си. Искам да отида да посетя по-малкия си брат в Испания, искам брат ми да дойде при мен. Така, че съм съгласен с Леброн. Нямам нито желание, нито енергия. Ако въпреки това ни бъде казано, че трябва да се явим, ще трябва да си свършим работата. Винаги си върша работата, винаги давам добър пример. Но дълбоко в себе си не искам да правя това. Искам да си почина малко”, коментира ситуацията Янис Адетокунбо.

Всъщност, 26-годишният баскетболист си свърши работата за Милуоки през миналата нощ, като го изведе до победа над Кливланд със 123:105 след 33 точки, 12 борби и 4 асистенции.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани