18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид се подсили с хърватско острие (видео)

Реал Мадрид се подсили с хърватско острие (видео)

Марио Хезоня получи два сезона от "Белия балет"

Реал Мадрид няма спиране с трансферите в последно време. „Белият балет“ си гарантира услугите на Марио Хезоня, който е подписал договор за два сезона, обявиха от клуба в социалните мрежи.

27-годишният баскетболист прохожда в мъжкия баскетбол в Барселона. След това продължава развитието си отвъд океана, където има 5 сезона в НБА като част от Орландо, Ню Йорк и Портланд.

През 2021 г. хърватинът се завръща на Стария континент, за да допълни състава на Панатинайкос. През последния сезон той носи екипа на УНИКС Казан, за който записва средно по 17.9 точки, 7.1 борби и 3.5 асистенции в общо 21 мача във ВТБ Лигата. В Евролигата пък има средни показатели от 14.2 точки, 6.1 борби и 1.8 асистенции в 25 срещи на руския тим.

MVP във ВТБ Лигата през последния сезон. 2-кратен шампион на Испания, където има още Купа и Суперкупа. Първенец на Гърция, като в южната ни съседка вдига и Купата през 2021 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани