13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАДжамал Мъри се завърна, Денвър би Хюстън (видео)

Джамал Мъри се завърна, Денвър би Хюстън (видео)

13-ти успех за шампионите в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Джамал Мъри се завърна на терена за Денвър след контузия. Пред своите фенове шампионите се наложиха над Хюстън със 134:124, с което достигнаха до трета поредна и общо 13-та победа в НБА този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: След като пропусна 11 мача, Джамал Мъри отново се появи в игра и се отчете с 16 точки в срещата, в която игра 22 минути като титуляр. Гардът остави на сметката на своя тим още 6 борби и 6 асистенции.

От неговите съотборници Никола Йокич оформи трипъл-дабъл – 32 точки, 10 борби и 15 асистенции. Майкъл Портър Джуниър добави 30, 10 борби и 5 асистенции.

Джейлън Грийн бе най-добър за Хюстън с 26 точки, 6 борби и 9 асистенции. Алперен Шенгун се разписа с 22 и 7 борби. Джабари Смит Джуниър остана с 15 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Водени от дуото Майкъл Портър Джуниър и Никола Йокич, Нъгетс навъртяха 41 точки в първата четвърт, с което си гарантираха двуцифрена преднина. На моменти авансът им достигаше до 19 точки. До финалната сирена шампионите така и не допуснаха изоставане, нанасяйки седмо поредно поражение на Рокетс при визитите им в НБА.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 декември Денвър ще играе срещу Финикс, докато ден по-късно Хюстън ще има сблъсък с Лейкърс. 

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ХЮСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани