12.1 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияОсма победа за Черно море Тича в НБЛ този сезон (видео)

Осма победа за Черно море Тича в НБЛ този сезон (видео)

"Моряците" обърнаха Шумен у дома, заличавайки пасив от 18 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черно море Тича постигна осма победа в НБЛ този сезон. Пред своята публика в зала „Христо Борисов“ отборът на Кирил Болшаков се справи с Шумен с 97:90 в първия мач от 18 кръг в родния елит.

И ОЩЕ: Варненци имат в актива си и 10 загуби, с което се намират на шесто място в класирането. „Жълто-зелените“ пък са с баланс от 6-12 на осмата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Тач Ънру и Къртис Джоунс завършиха с по 25 точки за Черно море Тича. Аверил Угба добави 24 и 11 борби за дабъл-дабъл. Венелин Христов вкара 14 точки.

Уилфрид Ликей бе най-резултатен за Шумен с 25 точки и 7 борби. Брайън Камерън регистрира 23 и 7 борби. Дейвид Ролинс се разписа с 19 точки. Джъстин Кохайда остана с 12 и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите имаха преднина от 18 точки, но не успяха да я задържат. След като изоставаха с 48:56, „моряците“ изнесоха силно второ полувреме, в която навъртяха общо 49 точки срещу 34 за съперника. Варненци имаха и повече точки от бързи атаки – 13 срещу 4 за Шумен.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 януари Черно море Тича ще гостува на Берое, докато два дни по-рано Шумен ще има визита на Спартак Плевен.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА – ШУМЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани