18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаРеал ликува след продължение в "Ел Класико" в Евролигата (видео)

Реал ликува след продължение в „Ел Класико“ в Евролигата (видео)

Мадридчани биха Барселона у дома в испанския дуел на кръга

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал се изкачи на върха в Евролигата, след като повали Барселона с 91:86 у дома в баскетболното „Ел Класико“ на 21 кръг, което приключи след продължение. Мадридчани са с баланс от 14-3, като каталунците са втори със същия актив.

НАЙ-ДОБРИ: Габриел Дек завърши с 23 точки и 7 борби за Реал Мадрид. Серхио Люл добави 19. Джанан Муса вкара 18 точки.

Никола Миротич бе най-добър за Барселона със 17 точки. Ян Весели и Томаш Саторански отбелязаха по 12, като вторият направи и 7 асистенции. Кори Хигинс остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: 1.12 мин. преди края на редовното време Кори Хигинс изведе Барса напред със 73:69, но Марио Хезоня и Серхио Люл бяха точни и пратиха мача в продължение. В допълнителните 5 минути Габриел Дек и Джанан Муса дадоха аванс на домакините за 84:76, но Барса отвърна с успешни акции на Никола Миротич и Ян Весели за 84:87. 4 успешни наказателни удара на Серхио Люл във финалните 11 секунди стигнаха за крайното 91:86.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 февруари Реал Мадрид ще приеме Панатинайкос, докато ден по-рано Барселона ще излезе срещу Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – БАРСЕЛОНА 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани