12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориПускат в продажба билетите за България - Португалия от петък

Пускат в продажба билетите за България – Португалия от петък

Пропуските ще се продават на касите на "Арена Ботевград"

Билетите за последния мач на мъжкия национален отбор от група F от предварителните квалификации за Евробаскет 2025 ще се продават на касите на „Арена Ботевград“ от 24 февруари (петък). Двубоят България – Португалия ще се играе в Ботевград на 26 февруари (неделя) от 18:00 ч.

Поради огромния интерес към двубоя, домакините от Балкан решиха да отворят продажбата по-рано. Цената на пропуските е 10.00 лв.

Както бе обявено, входът за клубни отбори от подрастващи у нас, които искат да гледат мача България – Португалия на 26 февруари в „Арена Ботевград“, ще бъде свободен. От БФБаскетбол за пореден път правят този жест към най-малките запалени бъдещи звезди на България. Единственото условие е всеки един тим да бъде предварително организиран и да уведоми организаторите за желанието си да наблюдава срещата.

България е на второ място във временното класиране в групата с 3 победи и 1 загуба. Португалия е лидер с баланс 4-0. В първия мач между двата отбора португалците се наложиха с 88:78 над “лъвовете” на Росен Барчовски в Коимбра.

Утре, на 23 февруари, „лъвовете“ имат още едно препятствие за преодоляване – гостуване на Румъния, като двубоят ще бъде предаван пряко от Нова Спорт от 19.00 ч.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани