18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияПреслав Пешев: Тази година Монтана ще гони три титли

Преслав Пешев: Тази година Монтана ще гони три титли

Шансът, който ми се дава да бъда старши-треньор на такъв отбор е огромна възможност за мен, казва още новият наставник на Монтана 2003

Новият треньор на Монтана 2003 Преслав Пешев очерта амбициите, с които застава начело на тима. Бившият помощник на Петър Златанович в Балкан очаква интересен сезон за българския вицешампион при жените, както в България, така и в Адриатическата лига. 

– Какви са ви очакванията за предстоящия сезон? 

– Очаквам интересен сезон, както в България, така и в Адриатическата лига. В родното първенство Берое доминира в последните години, а през изминалата кампания и Рилски спортист показа, че има апетит за нещо повече от това просто да участва в първенството. В Адриатическата лига, обичайните заподозрени Будучност и Целе ще са на познатото си високо ниво, като и отборът на Орлови ще бъде още по-силен от миналата година. Има и няколко нови отбора, който също ще бъдат конкурентноспособни, така че смятам, че ни очаква един много интересен сезон. 

– Какви са вашите амбиции, които сте си поставил? 

– Моите лични амбиции не са се променяли от началото на треньорската ми кариера до ден днешен. Те винаги са били първо място и победа във всеки мач, така съм възпитан от малък и такъв е манталитетът на хората в моят роден град. Идвам след две последователни титли на България с Балкан и се надявам тази ми серия да не спира, така че тази година отборът на Монтана ще гони три титли. А накрая на сезона ще видим колко от тях сме успели да спечелим. 

– Какво ви накара да поемете отбора? 

– Това да поема отбора не беше трудно решение за мен. Първо, защото Монтана е отбора с най-големи традиции в женското ни направление. И второ, защото шансът, който ми се дава да бъда старши-треньор на такъв отбор е огромна възможност за мен да покажа какво мога и да направя много голяма крачка напред в моята кариера. Ще дам всичко от себе си, за да успея да оправдая доверието, което ми се гласува. 

ПрезGoogle
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани