13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориПодкрепете Деница Манолова за MVP на европейското в Подгорица

Подкрепете Деница Манолова за MVP на европейското в Подгорица

Крилото е водещ реализатор на турнира до момента

Европейското първенство за кадетки, Дивизия Б навлиза в решителната си фаза. По този повод организаторите се обърнаха към феновете, използвайки анкета, в която всеки може да даде своя глас за Най-полезна състезалка на турнира в Черна гора.

В нея българското присъствие е отредено на националката до 16 г. Деница Манолова. Можете да я подкрепите, като гласувате за нея тук

Баскетболистката на Рилски спортист е лидер сред реализаторите на турнира до момента, със средно по 24.7 точки в 3 изиграни срещи на България. Освен това, Деница Манолова заема осмо място по борби (с по 8.7 овладени отскочили от двата ринга топки) и е шеста по асистенции (по 3.7 завършващи подавания). Тя помогна на представителния ни тим в тази възраст да се класира на 1/4-финалите в надпреварата на черногорска земя.

По-късно днес националките до 16 г. ще спорят със Сърбия за място на полуфиналите на европейското. Срещата ще бъде от 15.15 ч., а вие можете да я проследите тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани