18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Показваме отборен дух

Петър Златанович: Показваме отборен дух

Казах на момчетата, че можем да бием само със защита и с фокус в продължението, заяви треньорът на Балкан

Инфарктен и интересен мач, интересен за публиката в залата. Такива хубави двубои всеки иска да гледа. Изключително съм доволен от победата, разбира се. Казах на моите момчета, че без значение дали разликата е +10 точки или – 10 точки, трябва да продължаваме да играем, защото това е единственият шанс да направим нещо в такъв състав. Мисля, че това ни донесе успех„, заяви треньорът на Балкан Петър Златанович след обрата на своя тим в Плевен.

Балкан се пребори със Спартак след продължение в Плевен (видео)

„Не казах нищо специално на играчите преди началото на продължението, просто указанията, които правим. Това, за което сме се готвили. Казах, че можем да бием само със защита и с фокус в продължението„, добави наставникът на шампионите, които се справиха със Спартак с 88:81.

Никос Дипларос изкълчи глезен на мача в Пловдив. Той е добре. Очаквам да се включи в подготовката за третото завъртане в шампионата. Не е нищо опасно с него. Очаквам Христо Захариев също да започне подготовка заедно с Дипларос“, добави той.

Откакво аз съм начело на тима, мисля, че показваме отборен дух. Показахме, че работим на тренировки и че имаме потенциала да направим нещо сериозно тази година. Всеки мечтае да е по-силен във всеки един мач и като цяло. Можете да очаквате това и от нас„, завърши Петър Златанович.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани