19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Такива загуби най-много болят

Любо Минчев: Такива загуби най-много болят

Надявам се да видя по-добър Спартак след паузата, допълни наставникът на плевенския тим

„В края на редовното време имаше по-слаба защита от наша страна и в нападение не вкарахме някои отворени стрелби, които имахме. Накрая, в последната минута тактически указания – нищо. Оставихме да получим тройка, което точно на прекъсването да не се позволява на Балкан. В този момент най-много боли – такива загуби, когато мачът си беше наш. Не искам да подценявам усилията на Балкан, разбира се. Ние сами си изгубихме мача. Никаква защита в началото на продължението, никаква комуникация в защита„, коментира наставникът на Спартак Любо Минчев след загубата от шампиона в НБЛ Балкан с 81:88 след продължение.

„Откакто съм тук – слабо, какво да кажа… Надявам се да видя по-добър Спартак след паузата, но тази загуба и загубата във Варна ще ни тежат доста. Тази най-вече от психологическа гледна точка. Неприятно е, но такава е ситуацията – извън Топ 4 сме. Имаме две седмици, ще се готвим. Надявам се да играем по-добре в третото завъртане“, допълни треньорът на плевенчани, които са пети в класирането с баланс от 10-10.

Балкан се пребори със Спартак след продължение в Плевен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани