7.9 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Не е до късмет

Петър Златанович: Не е до късмет

Изключително моя вина, допълни наставникът на Балкан

„Не е до късмет. Мисля, че някои от нещата, които направихме и говорихме на прекъсванията, не се получиха. Изключително моя вина и съм убеден, че след толкова малко тренировки, които проведохме в пълен състав, за следващия мач ще сме ОК. Очаквах интересна среща, но не съм изненадан, че играхме добре, защото се готвихме да играем добре. Освен, че направихме някои технически грешки, за които говорихме, не мисля че много сме сбъркали някъде. Може аз да съм прекалил малко в напрежението към момчетата и оттам да идва тази стрелба с по-малък процент„, коментира наставникът на Балкан Петър Златанович след загубата от Рилски спортист със 76:77 в дербито на кръга в НБЛ.

“Преди мача казах, че новите момчета дойдоха само преди няколко дни. Те дори не са запомнили нападенията още и принципите в защита. Пол Джаксън е в малко по-добра форма, защото идва от отбор, където е играл. Денг Адел не е в толкова добра игрова форма, но и двамата ще са готови за следващите мачове”, допълни треньорът на ботевградчани, които са втори в класирането с баланс от 16-5.

На мен лично не ми харесва, че този трети кръг се отложи преди Купата, защото на нас ни липсва този още един мач. Сега отиваме с два мача на Купата, докато други са с три. Не е като оправдание, но просто ни трябват двубои. Какво да кажа още?! ЦСКА има Чо, който в последните кръгове прави страхотна статистика, но ние ще се подготвим и можете да очаквате един по-спокоен Балкан, който ще вкарва за три точки“, завърши Петър Златанович. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани