1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано на крачка от първо участие на Финална четворка от 29...

Армани Милано на крачка от първо участие на Финална четворка от 29 години насам (видео)

Момчетата на Еторе Месина биха Байерн за втори път в плейофите на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано се доближи на победа от първата си поява на Финална четворка в европейки клубен турнир от 29 години насам. Това се случи, след като момчетата на Еторе Месина надделяха над Байерн Мюнхен с 80:69 у дома, за да излязат напред с 2-0 в 1/4-финалната плейофна серия в Евролигата.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Пънтър завърши с 20 точки за Армани Милано. Серхио Родригес добави 13. Шейвън Шийлдс вкара 12 точки. Зак Лидей се отчете с 10 и 7 борби.

Уейд Болдуин бе най-резултатен за Байерн Мюнхен с 23 точки, 6 борби и 6 асистенции. С по 11 останаха Джейлън Рейнълдс, Владимир Лучич и Джеймс Гист.

КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ: Домакините допуснаха 10 срещу 15 технически грешки за Байерн. Това осигури на Армани Милано предимство от 24 точки срещу 13 за съперника.

ЗА ИСТОРИЯТА: Серхио Родригес се изравни на 10-тото място по откраднати топки в историята на Евролигата с легендата Хуан Карлос Наваро. И двамата имат общо по 249 отнети топки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Играе се до три победи от пет двубоя. Следващата среща между Армани Милано и Байерн Мюнхен ще бъде на 28 април на немска земя.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани