10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Играхме едни 30 минути добър мач

Димитър Димитров: Играхме едни 30 минути добър мач

Добър колектив сме и се надявам сега, с новите попълнения, да покажем още по-добро лице, каза още крилото на Балкан

„Играхме едни 30 минути добър мач, даже бих казал 25. Поведохме с 14 точки, след което позволихме на Рилски да бие поне 20 фаула през третата част. Много фаулове биха, а това им даде лесни точки. Върнаха се в мача, повярваха си. Накрая имахме шанс да бием, но единият отбор ще вкара в такъв момент, другият – не. Накрая, като не успяхме да спечелим в редовното време, в продължението Рилски, мисля, че заслужено спечели”, бе мнението на капитана на Балкан Димитър Димитров след загубата в Самоков със 76:77 след продължение в дербито на 24 кръг в НБЛ.  

“Не мога да кажа, че започваме добре след прекъсването за националните отбори, все пак загубихме, но имаме още резерви. Реално ние сме от една седмица в този състав. По време на паузата, а и преди това, имахме тренировки с по 4 човека, даже в една бяха само двама. Не са оправдания, мисля, че всеки се раздава на максимум. Смятам, че сме добър колектив и се надявам сега, с новите попълнения, да покажем още по-добро лице”, допълни крилото, който се отчете с 19 точки и 5 борби за “зелените”.  

“Накрая от тройката сякаш имахме липса на концентрация. И аз имах два шута, в които леко прибързах, при положение, че бях сам. Не мога да говоря за другите, но може би липса на концентрация, напрежение. Случва се. Надявам се в следващите мачове да виждате по-добър Балкан. Това е идеята”, завърши Димитър Димитров.  

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани