15.2 C
София
четвъртък, май 9, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Готвим се, играем сериозно срещу всеки отбор

Петър Златанович: Готвим се, играем сериозно срещу всеки отбор

Добре е да имаме такива мачове, най-вече заради късата ни ротация, бе мнението на наставника на Балкан

Постигнахме категорична победа. Добре е да имаме такива мачове, най-вече заради късата ни ротация. По-добре е да играем мач, отколкото да тренираме в начален състав. Готвим се, играем сериозно срещу всеки отбор. Предстоят ни още два сериозни мача до края на второто завъртане. В понеделник гостуваме в Пловдив на Академик, а след това – в петък на Спартак Плевен“, бе мнението на треньора на Балкан Петър Златанович след победата над Шумен със 109:80 в мач от НБЛ.

„Продължават възстановителните работи с Христо Захариев. Очаквам по време на паузата заради националния отбор процедурите му да приключат и да започне пълноценни тренировки“, каза още наставникът на ботевградчани, които са с баланс от 14-4 на втора позиция в класирането.

Балкан мина кота 100 срещу Шумен (видео)

Ето и какво бе мнението за срещата на гарда на Балкан Илиян Пищиков, който реализира 24 точки:

Очаквахме победата в този мач и я постигнахме. Справихме се добре. Лимитирахме ги до известна степен, играхме освободено в нападение. Всички вкарвахме доста и това ни помогна да направим тази разлика. В мъжкия отбор досега това са най-многото точки, които съм вкарал. Надявам се някога да подобря това постижение.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани