6.4 C
София
неделя, май 12, 2024
НачалоБългарияДенислав Вутев: Стараем се да подхождаме професионално към всеки противник

Денислав Вутев: Стараем се да подхождаме професионално към всеки противник

Само треньорът може да каже дали игровото ми състояние е добро, сподели центърът на Рилски спортист

„Само треньорът може да каже дали игровото ми състояние е добро. Не съм аз човекът, който трябва да дава тези оценки. Беше мач като мач. Стараем се да подхождаме професионално към всеки противник и няма място за нищо излишно. Като цяло в отбора атмосферата е много добра, особено в съблекалнята, смятам, че всички сме се напаснали вече и можем да покажем потенциала, който имаме“, сподели баскетболистът на Рилски спортист Денислав Вутев след успеха над Спартак с 87:68 в мач от НБЛ.

„Според мен обаче тепърва имаме да работим и да надграждаме, защото в последния месец не играем добре. Предишният мач дори загубихме, но до някаква степен, може би това беше шамарът, който трябваше да получим, за да можем да тръгнем отново във възходяща линия. За нас всеки следващ двубой е фокус и ако бием, всичко е наред“, каза още центърът, който реализира 12 точки срещу плевенчани.

Рилски спортист не изпусна нито веднъж лидерството срещу Спартак

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани