19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаПеро Антич за Александър Везенков: Познавам го от бебе

Перо Антич за Александър Везенков: Познавам го от бебе

Той играе невероятно, добави бившият играч на Атланта в НБА

Бившият баскетболист на Лукойл Академик, Олимпиакос и Фенербахче Перо Антич се изказа ласкаво за Александър Везенков. Бившият център си спомни периода си в България (б.а. – през 2007/2008, когато игра за „студентите“).

„Олимпиакос е страхотен. Везенков играе невероятно. Познавам го от бебеКогато играх в България през 2007 г., той беше малък. Баща му беше мениджър на отбора и му бях дал мой екип от Мача на звездите. Много съм щастлив от начина, по който играят той и Олимпиакос“, сподели пред Eurohoops 3-кратният носител на трофея в Евролигата.

40-годишният бивш играч, който понастоящем е президент на македонската федерация, говори и за това колко трудно е да стигнеш до НБА.

„Трудно е да отидеш в НБА, но с европейския ум и начина на живот в НБА, нещата стават лесни. Трудно е да се стигне до там, но след това е лесно да се играе“, смята Перо Антич, който има два сезона в лигата с Атланта.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани