11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАБилети до $75 000 за мач между Лейкърс и Оклахома в НБА

Билети до $75 000 за мач между Лейкърс и Оклахома в НБА

Причината е Леброн Джеймс

7 февруари може да се окаже исторически ден в историята на НБА. Според анализаторите, тогава се очаква Леброн Джеймс да се превърне в реализатор №1 на най-силното първенство в света за всички времена.

На този ден Лос Анджелис Лейкърс ще приемат Оклахома, а билетите за срещата вече достигат до $75 000. Това съобщават медиите отвъд океана.

Леброн Джеймс е на само 89 точки от това да подобри рекорда на легендата Карим Абдул-Джабар, който е реализатор №1 в НБА за всички времена – 38 387 точки. В момента носителят на 4 приза MVP в НБА има общо 38 299 точки в кариерата си.

За това постижение говори самият Карим Абдул-Джабар:

„Рекордьор съм от 38 години. Развълнуван съм и изпитвам облекчение да го предам на следващия достоен след мен. Леброн го заслужава и се надявам той да го носи още по-дълго от мен, сподели пред TNT 6-кратният шампион в НБА.

През този сезон Леброн Джеймс, който навърши 38 години в края на 2022 г., записва средно по 30.2 точки, 8.5 борби и 7.1 асистенции в общо 41 мача на „езерняците“ в лигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани