20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаПартизан и Монако спретнаха драма с продължение в Белград (видео)

Партизан и Монако спретнаха драма с продължение в Белград (видео)

Селекцията на легендата Желко Обрадович все пак се поздрави с триумфа

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Партизан достигна до втора поредна победа в Евролигата. Селекцията на легендата Желко Обрадович мина през драма с продължение, но оцеля срещу Монако след 89:85 у дома в среща от 12 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Сръбският гранд е с баланс от 6-6 и е на 10-та позиция в класирането, докато отборът от Княжеството има в актива си 7 успеха и 5 поражения, с което се намира на четвърто място.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Пънтър реализира 25 точки за Партизан. Джеймс Нънали добави 23 и 5 борби. Пи Джей Дозиър вкара 15 точки, допълнени от 5 борби и 7 асистенции.

Донатас Мотеюнас бе най-добър за Монако с 23 точки. Майк Джеймс се отчете с 16, 8 борби и 8 асистенции. С по 10 точки останаха Джон Браун и Алфа Диало, като първият овладя и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Двата тима не излъчиха победител в редовното време, което приключи при равенство – 72:72, дошло след тройка на Майк Джеймс 0.2 секунди преди края му. В допълнителните 5 минути Кевин Пънтър и Бруно Кабокло изведоха Партизан до 82:78, но Монако отговори чрез Майк Джеймс, Джон Браун и Джордан Лойд за 83:82 в своя полза. Пи Джей Дозиър, Ален Смаилагич и Джеймс Нънали бяха точни във финалните секунди, за да оформят крайното 89:85 в полза на „черно-белите“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 декември Партизан ще бъде домакин на Армани Милано, докато ден по-късно Монако ще има визита на Жалгирис.

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – МОНАКО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани