19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоUncategorizedЕнигма Баскет: Подготовка на бъдещите баскетболни звезди в Банкя

Енигма Баскет: Подготовка на бъдещите баскетболни звезди в Банкя

Енигма Баскет и 78 СУ "Христо Смирненски" обединяват усилията си

Гр. Банкя, София – Днес с гордост разкриваме тайната зад една от най-обещаващите баскетболни инициативи в региона – Баскетболната школа на Енигма Баскет, разположена в 78 СУ „Христо Смирненски“.

Основател и треньор Любен Пасков разкрива вдъхновението зад проекта: „За мен най-важното е, че създаваме възможности за развитие на баскетбола в региона на Банкя. През годините съм имал удоволствието да работя в баскетболните среди в България и чужбина, и съм твърдо убеден, че спортът е изключителен инструмент за формиране на дисциплина, отборен дух и развитие на спортните умения у децата.

Енигма Баскет приветства новата инициатива: „Изключително сме горди, че стартирахме нашата първа школа с Любен. Той е изключителен професионалист, и сме сигурни, че ще разшири и изгради една зелена среда за децата в гр. Банкя.

Енигма Баскет се отличава с индивидуален подход към всяко дете, гарантирайки му възможността да се наслади на ученическия живот и същевременно да се развива в баскетболната област.

Енигма Баскет подготвя следващото поколение баскетболни таланти, интегрирайки ценности като спортна етика, дисциплина и отборна работа в образователния процес. Със своята страст и преданост, школата не само предоставя баскетболно обучение, но и гарантира, че децата се развиват като цялостни личности.

Енигма Баскет и 78 СУ „Христо Смирненски“ обединяват усилията си, за да осигурят на младите баскетболисти възможността да изградят здрава основа за бъдещ успех – както в спорта, така и в живота.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани