19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаПАО издържа на финалния щурм на Байерн Мюнхен (видео)

ПАО издържа на финалния щурм на Байерн Мюнхен (видео)

"Детелините" откриха сметката си с победи в Евролигата през 2023/2024

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Панатинайкос откри сметката си с победи в Евролигата през 2023/2024. Селекцията на Ергин Атаман се справи с Байерн Мюнхен със 78:71 у дома в среща от 2 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Матиас Лесор регистрира 16 точки за ПАО, допълнени от 6 борби. Джериан Грант вкара 14. Мариус Григонис се отчете с 11 точки.

Леандро Болмаро бе най-добър за Байерн Мюнхен с 19 точки. Девин Букър приключи с 11 и 7 борби. Айзък Бонга остана с 10 точки и 6 борби.

 

КЛЮЧЪТ: Домакините започнаха двубоя със серия от 10-0 и контролираха темпото през първото полувреме, за да излязат напред с 37:30 в края му. След паузата ПАО държеше лидерството, но в края на срещата бе на път да го изпусне, след като Айзък Бонга сведе пасива на Байерн до 71:74 11 секунди преди сирената. 4 поредни точки на Джериан Грант и Мариус Григонис гарантираха победата на „детелините“ с крайното 78:71.

И ОЩЕ: Подобно на останалите срещи от този кръг и тази започна с минута мълчание в памет на жертвите от терористичните атаки в Израел и продължаващия военен конфликт.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 октомври Панатинайкос ще има визита на Фенербахче, докато същия ден Байерн Мюнхен ще излезе срещу Баскония на Коди Милър-Макинтайър.

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани